Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


14 februari 2024 av Storbildsfabriken

Vi hjälper ATV Sweden att synas på båtmässan!

ATV Sweden, en ledande tillverkare av fritidsfordon behövde storformatsexponering till båtmässan där de visade upp sina produkter och byggde varumärkesmedvetenhet. De ville ha hjälp med att sticka ut bland de många utställarna och säkerställa maximal synlighet för sina produkter och varumärke i den hektiska mässmiljön.

En stor och öppen monter kan ta mycket folk och produktsortimentet visas upp tydligt. Vepor monterade på tross ovanför montern både ramar in, samt syns på långt avstånd.

Alloycraft-sektionen.

  1. Stora tryckta vepor till trossar: ATV investerade i stora vepor som monterades på takmoduler och hängdes över deras mässmonter. Dessa moduler var strategiskt placerade för att dra uppmärksamhet till deras monter från långt håll och garantera synlighet även i folkmassorna.
  2. Podiumbord: För att skapa en professionell och inbjudande utställningsyta.
  3. Beachflaggor: För att ytterligare förstärka sin närvaro på mässan och locka uppmärksamhet till sin monter valde ATV att placera flera beachflaggor runt om i mässhallen och utomhusområdena. Dessa flaggor var utformade med de olika varumärken, Black Wolf, CF-Moto och Allocraft.

ATV:s monter och varumärke syntes tydligt och attraherade uppmärksamhet från mässbesökare och den öppna och inbjudande monterlösningen öppnade upp för flera spännande möten under hela mässan.

Behöver du hjälp med utformningen av din mässmonter? Vi är experter på storformatsexponering och hjälper dig gärna inför nästa mässa!

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.