Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


2 december 2020 av Storbildsfabriken

Veckans Måltidstips fortsätter!

Vi på Storbildsfabrikens har tidigare samarbetat med Arla för att få fram ett nytt koncept som ska locka fler kunder till den fysiska butiken. Vi valde då att kombinera det digitala med det fysiska och har kommit fram till en riktigt cool lösning med hjälp av SignOn!

Vi har skapat ett koncept som vi kallar ”Veckans Måltidstips!” på ytterligare en Matbutik, den här gången i Sollentuna!

Har du idétorka på vad du ska laga för mat i veckan så är ”Veckans Måltidstips” här till undsättning!

Detta innebär att vi först tar fram en skräddarsydd kyldisk som därefter får en eller två digitala kiosker på vardera sida. På dessa kiosker finns det två recept/mat förslag som en kund enkelt kan spara på sin mobil med hjälp av att knappa in sitt mobilnummer, eller scanna en qr-kod.
Dessa recept uppdateras varje vecka och alla ingredienser som behövs för att tillaga receptet som står på kioskerna, finns utplacerade i kyldisken bakom dom!

Allt är alltså samlat på ett och samma ställe och syftet är att du inte ska behöva gå och grubbla i affären vad det är som ska lagas till middag/lunch eller efterrätt med mera.

Nu finns ”Veckans Måltidstips” även utplacerad i Sollentuna Centrum (ICA Kvantum) och används intensivt av nyfikna matälskare!

Testa du också om du befinner dig i trakterna!

Vi erbjuder en digital lösning med Storbildsfabrikens egna signage mjukvara SignOn ett väldigt enkelt och effektivt sätt att genom smart synlighet öka ditt företags närvaro digitalt. Med andra ord kan ditt företag på ett enkelt och smidigt sätt kommunicera direkt mot konsument. Vill du veta mer om hur vi utvecklar Smart Synlighet så kontakta oss på:

013-101630 eller info@storbildsfabriken.com