Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


5 september 2016 av Storbildsfabriken

Välkommen Pethra

Storbildsfabriken har utökat säljavdelningen och hälsar Pethra Larensson Ståhl välkommen.

petrha_red

Välkommen Pethra. Hur känns det och hur har första tiden varit?

Tack! Första tiden har varit intensiv men väldigt rolig. Det är en spännande bransch som är helt ny för mig så nu gäller det att lära sig alla produkter och tjänster vilket blir en utmaning att suga tag i under hösten.

Vad gjorde du innan du började här?

Jag kommer nu direkt från Verisure Sverige AB där jag de senaste två åren jobbat som larmoperatör och kundtjänstmedarbetare men även sålt nya larm till befintliga kunder med äldre larmsystem. Innan dess jobbade jag flera år som innesäljare och kundtjänstansvarig på ett företag som erbjuder bostadsfotografering till mäklare.

Ser du fram emot något speciellt med ditt nya jobb?

Jag ser fram emot att, tillsammans med mina kollegor, skapa ett starkt säljteam som ska få företagare att inse att vi är det självklara valet när det gäller deras exponering. 🙂

Vad gör du på din fritid?

Jag cyklar mountainbike i skogen. Har även precis börjat en teaterkurs då jag kände för att ta ett kliv utanför kartongen och lära mig något nytt. Ett annat intresse är fotografering så det ägnar jag mig åt så mycket jag orkar och hinner.

Vad är du bäst på?

Bäst vet jag inte men jag är bra på att förvalta min nyfikenhet. Detta i kombination med att jag är rätt impulsiv gör att jag gärna testar nya saker. Att kasta sig utför branta skidbackar på en cykel iklädd full skyddsutrustning är en typisk sådan grej. Som säljare är nog min största styrka att jag snabbt skapar en personlig relation med mina kunder.