Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


4 september 2017 av Storbildsfabriken

Välkommen Nicklas!

Vår säljavdelning får förstärkning av Nicklas Johansson som kommer axla rollen som Key Account Manager. Som KAM kommer han att samarbeta tätt med våra kunder för att skapa bra helhetslösningar. Välkommen Nicklas!

Nicklas Johansson Key Account Manager Storbildsfabriken

Välkommen Nicklas. Hur känns det och hur har första tiden varit?
Första tiden har varit rolig och inspirerande, och det känns verkligen bra att äntligen vara igång. Storbildfabriken är ett otroligt proffsigt företag med ett sylvasst miljöarbete som jag är stolt att få vara en del av, sedan är mina nya kollegor rätt trevliga också.

Vad gjorde du innan du började på Storbildsfabriken?
Senast kommer jag ifrån kaffebranschen där jag har sålt helhetslösningar till hotell, konferensanläggningar, restauranger och caféer. Tidigare har jag jobbat länge inom grossistledet och jag har även arbetat med grafisk design.

Ser du fram emot något speciellt med ditt nya jobb?
Att få komma ut och träffa både befintliga och nya kunder. Jag är särskilt taggad på att få komma ut och prata om våra Kundzoner. Kundzoner kommer att förändra, och framförallt förenkla, sättet våra kunder hanterar den typ av produkter vi tillhandahåller.

Vad gör du på din fritid?
Jag och min sambo Åsa har tre grabbar var, så en stor del av tiden går till familjen. Jag tränar Crossfit, paddlar kajak och gillar att vara ute i naturen över huvud taget. Utöver det tycker jag om musik och att både laga, och framför allt äta, god mat med tillhörande dryck.

Vad gör dig till en bra Key Account Manager?
Jag kan snabbt skaffa mig en bild av kundens situation och behov, som gör att jag kan presentera en lösning som är optimerad och skräddarsydd just för det företaget.

Slutligen, visa vad du går för. Sälj en penna till alla läsare.
Jag säljer inte pennor….jag säljer Kundzoner!