Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


20 februari 2017 av Storbildsfabriken

Välkommen Marielle

Storbildsfabriken har fått förstärkning i säljteamet av praktikanten Marielle Lindberg.

marielle
 
Välkommen Marielle. Hur känns det och hur har första tiden varit?
Tack så mycket! Det känns otroligt bra att vara här, på en arbetsplats som är öppen för kreativitet och som har en underbar företagskultur som piggar upp mig varje dag. Första tiden har varit full av nya intryck och jag har lärt mig otroligt mycket på väldigt kort tid. Jag har även hunnit med att hänga med på ett träningsevent med Storbildsfabriken och våra kunder – har fortfarande träningsvärk!

 

Vad gjorde du innan du började här?
Just nu läser jag Sales & Marketing B2B vid Affärshögskolan här i Linköping. Men mina studier påbörjade jag hösten 2015 då jag läste beteendevetenskap i ett år vid Linköpings Universitet. Innan jag påbörjade mina studier jobbade jag som avdelningsansvarig i en butik inom klädes- och textilbranschen.

 

Ser du fram emot något speciellt under din praktik här hos oss?
Som säljare har jag lång erfarenhet inom B2C. Jag ser fram emot att utveckla mina tidigare erfarenheter här, men också att sätta mina teoretiska kunskaper på prov inom B2B! Något som jag tycker ska bli extra roligt är att jag får arbeta inom en kombination av sälj/ marknadsföring. Jag är som person väldigt kreativ som älskar att se lösningar och tänka utanför boxen – vilket gör Storbildsfabriken till en självklar arbetsplats att förlägga min LiA-plats då jag får möjlighet att driva på dessa egenskaper. Utöver att jag får jobba med något som personligen tilltalar mig, så ser jag fram emot att göra affärer som går igenom köpprocessens alla delar från början till affär.

 

Vad gör du på din fritid?
Jag är en typisk starter som älskar att testa på nya grejer både inom sport och kreativitet. På senaste tiden jag har kört Thai boxning och badminton. Något som var riktigt roligt var när Storbildsfabriken utmanade mig ordentligt med att ta med mig på dykning – jag som är rädd för vatten… vill nu dyka igen! När jag vill relaxa tar jag med min familj/vänner och vår franska bulldog ut i naturen på en skön promenad. 

 

Vad gör dig till en bra säljare?
Att jag är glad, nyfiken och lösningsfokuserad. I mitt arbete finns det inget som kan göra en dag bättre än när jag lyckats få en kund riktigt nöjd!
Jag drivs och inspireras av att träffa nya människor varje dag – mitt intresse för människor gör mig till en bra säljare.