Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


22 april 2024 av Storbildsfabriken

VÄLKOMMEN FILIP!

Hej Filip! Vilken entré! Berätta lite om dig själv!

Jag är en digital- och grafisk designer som ägnat hela mitt liv åt olika områden inom kreativt skapande. Utöver min passion för design finns det en till passion i mitt liv vilket är fallskärmshoppning. Det är en otroligt häftig sport som jag började med 2018 och under åren började jag märka ett växande intresse för tryckdesign.

Det är över 5 år sedan jag beslutade mig för att lämna Göteborg för ett nytt liv norr om Linköping. Kort kan man säga att det var kärleken som kallade, men det fanns också en längtan att upptäcka någonting nytt efter 18 år i storstaden. Efter avslutade studier och tagen examen så gick flyttlasset och hittills har livet och tillvaron i Ljungsbro känts helt rätt för mig och min sambo.

Vart kommer intresset för grafisk formgivning och tryck ifrån?

I sporten är det mycket vanligt med tryck design i form av flaggor, tröjor och en hel del grafiskt i digital form. Efter några år av frilansande och åtagit mig uppdrag för fallskärmsklubbar insåg jag hur roligt jag tyckte det var och började utveckla mig själv inom det området.

Hur har den första tiden hos oss varit?

Pirrig, spännande och över förväntan! Jag har jobbat hos er nu lite över en månad och kan säga att jag stortrivdes från start!

Kan vi förvänta oss några fler fallskärmsentréer?

Det kan ni absolut göra! Så länge vädret och flygkontrolltjänst tillåter så är jag på.