Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


31 januari 2018 av Storbildsfabriken

Välkommen Emilia

Vi har fått en säljsupport/ordermottagare i form av Emilia Bernehjält. Emilia kommer jobba med att ta emot och registrerar ordrar, vägleda våra kunder mot rätt lösning samt stötta företagets säljare med diverse uppgifter.Välkommen Emilia. Hur känns det och hur har första tiden varit?
Tusen tack! Det känns fantastiskt kul och spännande och jag har blivit otroligt varmt mottagen av kollegor och kunder.

Vad gjorde du innan du började på Storbildsfabriken?
Närmst i tiden har jag varit föräldraledig med ”den vilda bebin” men jag har en lång bakgrund inom service och sälj, både B2B och B2C.

Ser du fram emot något speciellt med ditt nya jobb?
Att lära känna alla, få hjälpa i stort och smått och bidra till den fina teamkänlsan och glada stämning som finns här på fabriken.

Vad gör du på din fritid?
All min lediga tid spenderas på renoveringen av mitt och min familjs Hållbara Hus. Vi har köpt en charmig villa från 1929 som 70-talet sedan slukat. Nu pågår arbetet för fullt att genom återbruk och återanvändning, loppis- och containerfynd renovera och inreda vårt hem till en modern och trendig standard med så få nyköp som möjligt. En resa som jag även bloggar om för att inspirera andra till att tänka ett steg längre i dagens slit och släng hets. Mycket går att göra av ingenting!

Vad gör dig till en bra Ordermottagare/Säljsupport?
Kombinationen av att jag är en kreativ, nyfiken och servicemineded själ som går igång på att hjälpa andra.

Slutligen, vi har hört att du brinner för hållbarhet. Vad är ditt bästa hållbarhetstips?
Bara ett? OJ! Jag bjuder hellre på flera, haha! Våga ifrågasätt dina val och utmana dig själv att bli ännu bättre. Tänk långsiktigt och cirkulärt! Återanvänd, vårda och laga vad du redan har i största möjliga utsträckning. Inspireras av andra, öva på att se möjligheter för att kunna återbruka och gör om saker. Dela med dig av vad du har till andra, låna eller hyr. Köp begagnat och se till att satsa på kvalitét när du investerar i något nytt. Etiskt, miljömässigt och ekonomiskt gör dina val stor skillnad – för både dig, dina medmänniskor och för vår gemensamma miljö! Och slutligen kom ihåg att källsortera!
Eller som Vivienne Westwood så fint, och mycket kortare, sagt ”Buy less, choose well, make it last!”