Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


5 september 2016 av Storbildsfabriken

Välkommen Elin

Storbildsfabriken har fått förstärkning i säljteamet av praktikanten Elin Vestman.

elin_redigerad

Välkommen Elin. Hur känns det och hur har första tiden varit?
Första tiden på Storbildsfabriken har varit händelserik, spännande & rolig! Fartfyllda dagar i en positiv anda med verkliga/levande inslag. Vi har blivit inkastade i vartenda litet skrymsle av byggnaden och fått se verksamheten från olika perspektiv vilket är otroligt nyttigt. I det stora hela tycker jag Storbildsfabriken verkar vara ett schysst företag med ett kreativt tänkande och ett öppet sinne för det mesta.

Vad gjorde du innan du började här?
Innan jag började på Storbildsfabriken har jag jobbat som Trafiklärare i Umeå och Örnsköldsvik närmare 2,5-3 år. Dessutom har jag studerat en 2 årig YH-utbildning till Företagssäljare som jag nu ska avsluta på Storbildsfabriken med LIA 2 (praktik).

Ser du fram emot något speciellt med ditt nya jobb?
Jag har egentligen aldrig tidigare i mitt liv jobbat som säljare så bara den grejen att ha ”mina” egna kunder att bygga upp stabila & långsiktiga relationer med tycker jag ska bli kul. Sen såklart att underhålla dessa relationer och utbyta kunskap/erfarenhet sinsemellan. Så främst relationerna, men ser även framemot att bygga på mig en viss produktkunskap som jag kommer ha nytta utav. Avslutningsvis ser jag framemot att få åka ut på diverse roliga uppdrag så som: kundmöten, mässor, event, företagsfrukostar, seminarium m.m.

Vad gör du på din fritid?
Jag gillar att träna och umgås med mina nära & kära. Har alltid älskat att vara ute i naturen, gå ut på tur, gärna med en matsäck på ryggen.

Vad är du bäst på?
Att vara mig själv för en stund 😉