Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


15 januari 2018 av Storbildsfabriken

Väggdekor till flygvapenmuseum

Uppseendeväckande väggdekor till interaktiv utställning på flygvapenmuseum i Linköping.

Utställningen Djur & Krig skildrar hur djur sedan länge har spelat en viktig roll i krig. De har använts för transporter, spaning, kommunikation eller som vapen. Allra viktigast har hästen varit. Men även många andra djur har fått agera soldater. Vissa har gjort riktiga hjälteinsatser och räddat liv, men miljontals djur har också dött eller skadats i krig.

Sandra Månsson, marknadskommunikatör på flygvapenmuseum, kontaktade oss under våren 2016 med en idé till denna spännande utställning. Vi har tidigare haft en hel del samarbeten genom åren och vi såg fram emot att få göra ytterligare ett projekt tillsammans. Johan på Storbildsfabriken åkte ut och gjorde en platsundersökning tillsammans med Sandra för att komma fram till den mest optimala platsen för vinylen. Hangarporten valdes som exponeringsyta eftersom man ser den klart och tydligt när man passerar museet samt när man är på väg in till museet. Sandra hade, tillsammans med sina kollegor, tagit fram ett färdigt original som vi tryckte på vinyl och därefter monterade på plats.

Nu, två år senare, sitter vinylen fortfarande kvar och utställningen finns fortfarande att beskåda för den som är nyfiken.