Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


31 januari 2018 av Storbildsfabriken

Vad döljer sig under biltäcket?

När du som bilhandlare vill bygga upp förväntningar inför en ny bilmodell som du snart ska börja sälja är det ett biltäcke du behöver. Ett biltäcke som likt ett presentpapper slår in bilen till en present. Täcket kan vara tryckt med en text eller logotyp för att dra till sig besökarnas uppmärksamhet. När det sen är dags för att avslöja bilen kan du bjuda in till ett avtäcknings-event vilket blir ett perfekt PR-tillfälle!

Biltäcket, eller leveranstäcke som det också kallas, kan också användas för att täcka reparerade och tvättade bilar på en verkstad i väntan på att ägarna ska hämta dem. Ett biltäcke skyddar bilens lack mot smuts, damm och repor.

Utbudet av biltäcken är stort och det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja. Ett biltäcke som ska användas utomhus behöver ha hög kvalitet för att kunna erbjuda skydd i alla väder. Biltäcket bör kunna andas för att förhindra att fukt och värme stängs inne under täcket. Passformen är också viktig för att det inte ska repa lacken om det slår mot bilen i blåsten. Ett biltäcke för inomhusbruk har inte lika höga krav på sig. Våra biltäcken är anpassade för inomhusbruk och är framtagna av högkvalitativ hållbar stretchpolyester som skyddar bra samtidigt som det ger ett proffsigt intryck och är mjukt och snällt mot lacken. Vi har flera olika storlekar på våra täcken för optimal passform. Våra biltäcken går också få med tryck. Läs mer om våra biltäcken här.