Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


10 april 2018 av Storbildsfabriken

Tänk på miljön – Hyr ditt tältkit!

Branschen för marknadsföring och synlighet utvecklas kontinuerligt och nya kreativa produkter och lösningar dyker upp på marknaden. Mitt i djungeln av alla moderna lösningar hittar vi en klassisk lösning som fortfarande är ett av de mest populära exponeringsalternativen – Expotältet!

Ett expotält har många tryckytor och är därför en bra budskapsbärare. Tältet är också mycket flexibelt och kan anpassas med skärmar, halv- eller helväggar med eller utan fönster. Det finns också möjlighet att sätta hållare med beachflaggor på stommen för att ytterligare fånga uppmärksamheten. Att sätta upp tältet tar inte mer än någon minut vilket gör det till en enkel lösning att ha med sig på event.

Vi på Storbildsfabriken är mycket måna om miljön och vi har därför tagit fram en cirkulär affärsmodell kring produkten Expotält. Detta innebär att vi utnyttjar befintliga resurser mer effektivt än vad man gör i en linjär modell. Därmed minskar vi också materialåtgången. Låt oss förklara. Vi erbjuder våra kunder möjligheten att hyra ett komplett tältkit istället för att köpa det. Konceptet innebär att vi kan återanvända samma tältkit till flera hyrkunder. Använder man bara sitt tält vid enstaka tillfällen så är detta en billig och enkel lösning för kunden. Dessutom får kunden någon som distribuerar och lagerhåller deras tält mellan deras planerade mässor och event. Vi är med andra ord även ett tälthotell, med förstklassig service.

Vill du hyra en tältlösning av oss? Kontakta våra säljare så berättar de vad de uthyrningsbara tältkitten innehåller och hur processen ser ut. Du når oss på mail eller telefon 013-101630