Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


1 november 2018 av Storbildsfabriken

Smart lösning till Tielman

Tielman, som producerar och säljer bakformar över stora delar av världen, vände sig till oss för att få hjälp med en flexibel monterlösning. Företaget deltar varje år på ett flertal mässor runt om i världen och tidigare anlitade de alltid företag på plats för att platsbygga deras montrar. Tillvägagångssättet blev omständigt, onödigt dyrt och inte optimalt ur miljösynpunkt.

Vår lösning blev en stor popupvägg eftersom den, tack vare sina olika sektioner, går att bygga ihop på olika sätt och därmed kan anpassas utifrån den yta man har. Väggen är också mycket lättmonterad, väger lite och tar liten plats när den är nermonterad. På väggen har vi satt 3 digitala skärmar som är en mycket lämplig lösning om man enkelt vill kunna byta budskap inför en ny mässa. Vi specialbyggde också 3st diskar, med en trappa och plexiskydd, där de kunde visa upp sina bakformar och ha förvaring.

Övriga delar som fanns med i monterkitet var en svart backdrop och en snygg matta.

Tielman har, tack vare vår lösning, sparat pengar, fått en flexibel och portabel monterlösning och gjort miljön en tjänst. Vill ni också ha hjälp av oss? Kontakta oss på 013-10 16 30