Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


1 februari 2018 av Storbildsfabriken

Skyltar – för en ökad synlighet

Skyltar är, för företag, ett av de viktigaste medlen för att synas ut mot sina kunder. Det finns en mängd olika sorters skyltar som med sina olika egenskaper är anpassade för olika ändamål. I den här artikeln har vi sammanställt information om olika skyltmodeller för att ni lättare ska få en förståelse för vilken skylt som passar just ert behov. Det går också bra att slå oss en signal så kan vi vägleda er i ert val.


PLÅTSKYLTAR
Plåtskyltar är en mycket vanlig och prisvärd skylttyp som kan se ut på många sätt. Skyltarna är gjorda av aluminiumplåt som lackeras och/eller folieras. Plåtskyltar är mycket tåliga och passar bra på fasader. En plåtskylt kan kompletteras med belysning för att synas även i mörkret.


LJUSSKYLTAR
Ljusskyltar, ljuslådor och LED-skyltar är namnen på de skyltar som är belysta. Det går att få belysning framåt, bakåt, på sidorna och i profilbokstäver eller andra utskurna objekt. Ljusskyltar passar också bra på fasader. Det är viktigt att välja rätt typ av belysning så att ljuset reflekterar rätt på skylten och att färgåtergivningen blir korrekt i alla olika ljus under dagens timmar.


FLAGGSKYLTAR
Flaggskyltar är skyltar som monteras i rät vinkel ut från en fasad eller vägg. De är bra på att fånga uppmärksamhet från de som kommer gående på exempelvis en trottoar eller gågata. Många använder ljusskyltar som flaggskyltar för att synas extra bra även när det är mörkt. Smidesskyltar och emaljskyltar är bra alternativ för att få en traditionell känsla på flaggskylten.


STOLPSKYLTAR OCH PYLONER
Stolpskyltar och pyloner är fristående skyltar som hålls på plats av nedgjutna fundament. Stora stolpskyltar och pyloner används oftast där det är avgörande att synas på långt avstånd, som t.ex. längs vägar och vid externa industri- och handelsområden.


PLASTSKYLTAR
Plastskyltar används mycket som interiörskyltar i butiker för att t.ex. hänvisa till olika avdelningar, informera om rabatter och kampanjer samt profilera varumärken. Plast kan komma i olika varianter som till exempel akryl, PVC, skummad PVC (Forex) och frigolit och går att få formutskuret.


GLASSKYLTAR
Glasskyltar är ett exklusivt alternativ till mer traditionella interiörskyltar. Passar som välkomstskylt, som hänvisningsskyltar eller informationsskyltar på företaget.


BYGGSKYLTAR
Byggskyltar är temporära skyltkonstruktioner som traditionellt används i samband med byggnation och renoveringar och har därifrån fått sitt namn. Idag används byggskyltar även för annan typ av reklam då det är en prisvärd reklamplats.

En skylt ökar din synlighet och är en investering för många år framöver. Under februari har vi 10% rabatt på skyltar. Se hela vårt skyltutbud här. Köper ni skyltar genom oss kan vi också erbjuda platsundersökning där vi kommer ut till er och mäter, fotar och tittar på de olika förhållandena för att hitta den optimala skyltlösningen för er. Även montering gå att välja till.