Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


20 maj 2020 av Storbildsfabriken

SignOn i Ulricehamn

Vårat senaste projekt resulterade i en digital lösning med Storbildsfabrikens SignOn på Ulricehamns tapetfabrik.

Ulricehamns tapetfabrik är ett företag med många års erfarenhet av hantverket och branchen. Med andra ord ett gediget företag som är extremt duktiga på det dom gör, nämligen producera tapeter. Dom kontaktade oss med en vision. Nämligen att kunna visa upp sina fantastiska tapeter för konsumenter att se i ett digitalt showroom. Med andra ord var visionen att det skulle bli lättare för konsumenten att visualisera ett tydligt slutresultat när väl tapeten sitter på väggen.

Process och resultat – SignOn

När vi väl diskuterat ihop oss angående alla detaljer satte vi tänderna i detta roliga uppdrag för att försöka uppnå kundens önskan. Resultatet blev en digital lösning med våran egna SignOn mjukvara. I denna kan konsumenten själv snabbt och enkelt välja olika kombinationer på tapeter och se resultatet direkt i olika virtuella rum. Fördelen med denna lösningen är att den snabbt kan uppdateras med innehåll och skalas enkelt upp till flera enheter. Exempelvis möjliggörs att erbjudanden, nyheter, fokusprodukter mm enkelt kan styras från en central enhet för att optimeras mot tex specifik målgrupp, årstid eller kundkväll.

Installerad och redo att användas
Enkelt, roligt och användarvänligt!

Vi fick sedan även en väldigt intressant genomgång av fabriken samt hur tillverkningen av tapeter går till.

Vi erbjuder en digital lösning med Storbildsfabrikens egna signage mjukvara SignOn ett väldigt enkelt och effektivt sätt att genom smart synlighet öka ditt företags närvaro digitalt. Med andra ord kan ditt företag på ett enkelt och smidigt sätt kommunicera direkt mot konsument.

Vill du ha hjälp med exponering av ditt företag vänligen kontakta oss på 013-101630 eller info@storbildsfabriken.com