Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


26 augusti 2021 av Storbildsfabriken

Se till att synas ordentligt på mässpremiären!

Allt fler branschmässor planeras och öppnas upp runt om i Sverige och världen. När det väl är dags för er att delta och visa upp ert nya affärskoncept, ha produktreleaser eller bara synas lite extra så är det klokt att ha en genomtänkt monter där budskapet och varumärket står i fokus.

För ett proffsigt utseende, välj en inramning av hög kvalité med uttrycksfull design. Oavsett vad du vill visa upp för produkt eller tjänst så hjälper mässväggen dig att rama in din monter och exponera ditt budskap på ett storslaget och effektivt sätt. Det ger dig också en stor och tydlig exponeringsyta där bara kreativiteten sätter gränser för designen. Tänk på att lämna plats i montern för naturliga mingelplatser där säljare och besökare kan mötas.

Vi hjälper våra kunder med skräddarsydda mässlösningar utifrån syfte, budget och mässans förutsättningar. Vad sägs om en riktigt stilren monterlösning med produkten i fokus som Tielman, Touchskärmar som skapar unika mötesplatser mellan säljare och kund, eller en turnerande container-monter som vi tog fram åt Kärcher?

Vi är experter på att optimera synligheten för våra kunder och just nu under September månad så erbjuder vi gratis originalhjälp med designen av er monter. Ring och berätta vad ni har planerat så tar vi fram en skräddarsydd monterlösning utifrån ert unika behov.

Vi har ett brett sortiment när det kommer till smart synlighet, klicka här för ett komplett sortiment och mer information.