Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


22 april 2022 av Storbildsfabriken

Oändliga möjligheter i en uppgraderad produkt

Nu kan vi erbjuda en ännu bättre produkt med ännu smartare synlighet! Tänkt bort det förlegade aluminiumet och se mot framtiden med trä som ett mer miljösmart och flexibelt material. Genom att välja Woodline Megaframe minskar du både koldioxidutsläppet och får samtidigt oändliga möjligheter till färgval och skräddarsydda anpassningar efter just dina önskemål och behov.

  • Design – snyggare finish och oändliga möjligheter till anpassning
  • Användning – lätt att montera upp och att byta budskap
  • Miljö – välj förnybart och sänk ditt klimatavtryck

Elegant inramning i svensk design med budskapet i fokus

Trä är ett fantastiskt material. Det är hållbart, lätt att forma och förändra och är samtidigt förnybart. Stabiliteten i trät gör att det går att skapa allt ifrån en liten bordstavla till en enorm storformatstavla som täcker hela väggar. Dessutom är de en FCS-certifierad produkt där tillverkningen av ramarna följer FSC:s regler för skogsbruk och spårbarhet. Läs om FCS här.

Ramarna går att få i olika storlekar, tjocklekar, med duk på båda sidor samt med belysning inifrån. De kan hängas på en vägg, från taket eller stå på fötter på golvet. Dessutom är det byggda så att du själv kan plocka ihop dem – helt utan verktyg och svåra anvisningar. Anpassa allt som du vill, i ett format av svensk design där träramarna framhäver budskapet med kvalitet.