Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


22 mars 2019 av Storbildsfabriken

Nytt samarbete

Landeryds Golfklubb består av tre kompletta anläggningar, Landeryd, Vårdsberg och Vesterby. Anläggningar innefattar totalt tre stycken 18 håls banor och en 9 hålsbana. Vesterby har också boende, konferens och träningsmöjligheter med Driving Range, Putt/Chip greener och ett övningsfält.

Daniel Moberg, sälj- och eventansvarig på Landeryds GK, kom i kontakt med oss när han behövde tält inför vårens event. Tidigt i samtalen identifierades fler behov och både Daniel och vi såg stora fördelar i att starta upp ett samarbete. Sagt och gjort, vi startade upp samarbetet och tack vare detta kan Daniel nu erbjuda ett större utbud av exponeringsmaterial till sina kunder och vi på Storbildsfabriken får marknadsföra oss med flaggor, skyltar och tält på deras anläggningar.

”Jag tycker att ni har kundfokus och produktkunskap. Ni är kunniga, proffsiga och vana att arbeta i projekt med en klar och tydlig målbild.” säger Daniel när vi frågar honom om hur han upplever oss. Fredrik kontrar med ”Ni är inte så pjåkiga ni heller” och skrattar. Det här kan nog bli ett bra samarbete, eller vad tror ni?

Är ni också intresserade av ett samarbete eller behöver ni hjälp med exponering? Kontakta oss på 013-10 16 30
Daniel Moberg tillsammans med Fredrik Älenmark