Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


22 november 2023 av Storbildsfabriken

Ny EXPLR-butik skapar imponerande atmosfär med tryckta vepor från Storbildsfabriken

Utmaning

EXPLR är en framstående detaljhandelsbutik specialiserad på nyskapande produkter inom det marina och friluftsliv med en mängd olika varumärken. De stod inför utmaningen att skapa en inbjudande atmosfär inför öppningen av deras helt nya butik i Linköping, som inte bara skulle inspirera sina kunder utan också lyfta fram deras imponerande utbud av varumärken. Butiken sökte efter en kostnadseffektiv och snygg lösning för att förvandla lokalens kala väggar och skapa en minnesvärd shoppingupplevelse.
Lösning

EXPLR vände sig till Linda Hedlöf hos oss på Storbildsfabriken som hjälpte till att ta fram förslag på lösningar för att matcha behovet. Storbildsfabriken erbjöd ett brett utbud av produkter, och efter noggrann övervägning tillsammans med Linda valde EXPLR att investera i tryckta vepor runt om på butikens väggar.
Tryckta Vepor med Varumärkesprofilering

Tillsammans med EXPLR tog vi fram imponerande vepor som inte bara visar upp EXPLR varumärken och produkter utan också inspirerande situationer där produkterna faktiskt används. Varje vepa fungerar som en tonsättare och inspirationskälla och bidrar till kundens upplevelse av butiken.


Resultat

EXPLR upplevde omedelbart positiva resultat efter att ha fått sina produkter av Storbildsfabriken monterade. De skapar en iögonfallande och samtidigt ombonad atmosfär i butiken och fungerar som effektiva marknadsföringsverktyg för deras breda sortiment. Det är med spänning vi ser fram emot att butiken öppnar dagarna innan Jul!


Går ni i tankarna att ge er butik ett lyft eller vill du bara veta mer om hur vi kan hjälpa dig öka försäljningen och upplevelsen av ditt varumärke? Oavsett projekt, tveka inte att kontakta oss på 013 10 16 30 eller via formuläret nedan!

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.