Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


25 september 2019 av Storbildsfabriken

Mobil, hållbar och flexibel monterlösning till Kärcher.

I Jönköping pågår just nu Elmia Garden och Elmia Park. Två mässor som, under 3 fullspäckade dagar, bjuder branschfolket på inspiration, intressanta föreläsningar och en chans att knyta kontakter. En av utställarna är Kärcher som glänser lite extra med en monter från oss.

När vi fick kontakt med Kärcher fanns det planer på en platsbyggd monter till mässan. Att bygga en monter på plats som bara rivs och slängs efter mässan är inte hållbart varken ur miljösynpunkt eller ur ekonomisk synpunkt. Vi föreslog istället ett koncept som går att återanvända, om och om igen. Ett koncept som dessutom låg i linje med Kärchers värdeord: påhittighet, uppfinningsrikedom, stor kreativitet och innovationsanda.

Skissbilder

Vårt förslag var en mobil monter i form av en container. En container klarar alla väder och kan användas till både inomhus- och utomhusevent. Eftersom båda långsidorna är öppningsbara så går det att anpassa containern beroende på monterplatsen. Har man en monterplats på en öppen yta kan man med fördel ha båda sidorna öppna så att besökare fångas in från flera håll.

Ur en estetisk synpunkt passade den industriella looken, som en plåtcontainer ger, väldigt bra ihop med Kärchers varumärke. Vi förstärkte känslan genom att inreda containern med en träpanel, stålbalkar, glödlampor och plåtpallar.

Kärchers produkter är stora och det är inte alltid det finns tillräckligt med yta för att visa upp dem. Därför valde vi att ha touchkiosker som möjliggör visning av hela produktsortimentet på en begränsad yta. De skapa interaktion, underlättar digital onboarding och är det perfekta säljredskapet.

På ena kortsidan satte vi en belyst megaframe där nyheter effektfullt kan presenteras på en tryckt vepa.

På andra kortsidan finns istället möjlighet att presentera nyheterna digitalt på en 55” skärm.  

På just den här mässan hade Kärcher en stor monterplats och gott om utrymme för att även visa upp sina maskiner. Montern expanderades med hjälp av en matta där maskinerna parkerades. För extra synlighet placerades en tryckt vepa på trossen i taket. Tack vare inramningen med kärchers starka accentfärg så gick det inte missa montern.