Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


15 november 2021 av Storbildsfabriken

Mercedes EQ Monter utvecklad i vårt labb!

Elbilens framfart blir alltmer viktig i dagens samhälle och idag har de flesta bilmärken sin egen elbil. Vi fick det ärofyllda uppdraget att hjälpa Mercedes-benz att ta fram en inramning till deras EQ-serie som lyser upp, sticker ut och gör bilen nästintill omöjlig att missa i en bilhall.

Vi påbörjade våra första konstruktioner i vår egen labbmiljö. Här har flera tidigare projekt tagit sin början. Det är en otroligt fördelaktig miljö att få se idéerna växa fram och kan testas tillsammans med kunder, leverantörer och slutanvändare. Istället för att enbart få fram skisser av något, tar vi det ett steg längre och bygger upp lösningen i en kontrollerad miljö. På så sätt märker man snabbt om det fungerar som det var tänkt – samt förbättringar och snabba idéer välkomnas där, snarare än när det är färdigmonterat hos handlaren.

Vi monterade upp allting i vårt labb och bjöd över representanter från Mercedes som fick se konceptet med egna ögon. Efter några småjusteringar så rullade konceptet ut till handlare över hela Sverige och Danmark

Med hjälp av en utvecklingsprocess som denna, är det allt fler och fler företag som vänder sig till oss och behöver hjälp med att utveckla unika och nytänkande koncept. Vi hjälper företag att verkligen synas på ett sätt som inte gjorts tidigare.

Ovan ser ni Ulricehamns tapetfabrik och Arlas lösningar. Det är några av våra kunder som valt att färdigställa sina koncept i vårt labb.
Har ni en idé ni skulle vilja förverkliga?

Kontakta oss så bokar vi in ett möte!