Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


4 april 2024 av Storbildsfabriken

Mekonomen vinner pris för bästa mässmonter med cirkulära eventkit

Det gav stor effekt sist och vi var väldigt nöjda😄

Fanny, Konsumentansvarig på Mekonomen Umeå

Tillsammans med Mekonomen har vi tagit fram eventkit som kan bokas via vår webbportal. I portalen loggar användaren in, väljer var kitet ska levereras samt hur länge de vill hyra det. Det finns produkter för både inomhus och utomhusevent. Genom att hantera mässmaterial cirkulärt på det här viset istället för att trycka nytt varje gång, hålls kostnaderna nere för varje mässa och event, samtidigt som det blir mer hållbart ur miljösynpunkt.

Med två av dessa kit skapade Mekonomen en öppen och stilren monter som väcker uppmärksamhet med sina starka färger, samtidigt som det lämnas utrymme för bra möten och mingel. Här på Expo-mässan i Motala vann de även pris för bästa monter.

Istället för att ta fram nya produkter inför varje event hyr Mekonomen sina eventkit från oss. Räknat på de gångerna kiten hittils har hyrts ut så har Mekonomen besparat utsläpp av CO2e på sina mässmaterial med hela 94,7% mot att ta fram helt nya kit varje gång – vilket hade kostat 54,5 ton CO2e totalt (2271,32kg CO2e per eventkit) Denna besparing på cirka 50 ton CO2e motsvarar 15 långdistansflygresor – t.ex t/r Thailand. Källa

Vill du också ha hjälp med att ta fram ett eventkit som minskar ditt CO2e-avtryck jämfört med att köpa nytt? Stommarna kommer till användning av andra kunder när det inte används, vi lagerhåller ditt print och sköter leveranserna åt dig. Kontakta oss så berättar vi gärna mer! Använd formuläret nedan eller ring oss på 013-10 16 30.

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.