Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


9 oktober 2019 av Storbildsfabriken

Makeover av Beach Arena

Under 2014 förvandlades en före detta TV-studio i Linköping till en modern tränings- och aktivitetsanläggning. En av hallarna fylldes med sand och anpassades för beachvolleyboll. Resultatet blev Beach Arena. Idag är utbudet på Beach Arena stort. De erbjuder såklart fortfarande beachvolleyboll men har nu också gym, padel, gruppträningar, 5-kamp, fysioterapeut, PT, massage, spinning, barnkalas, konferenser och fester.

Ove Karlsson, som grundade Beach Arena, kontaktade oss under hösten 2018 och tyckte att det var dags för en uppfräschning av lokalerna. Den befintliga inredningen var vit, kal och saknade känsla. Högsta prioritet låg på receptionen med tillhörande produkthörn.

Receptionen före vår makeover
Försäljningshörnan före vår makeover

”Sommar året om” brukar Beach Arena använda sig av i sin marknadsföring och det citatet tog Emilia, vår inredare, fasta på när hon tog fram inredningsförslaget. Hennes idé innebar att vi skulle skapa en känsla av Karibien i lokalerna. Till detta behövdes vintage inredning med en industriell touch. Hängmatta, strandgångar, gammal drivvedspanel, armeringsjärn och växter var bara några saker som tillsammans skulle ge oss resultatet vi var ute efter.

Moodboard

Förslaget blev godkänt och i början av 2019 satte arbetet igång. Ove, som är väldigt händig, tog på sig att göra det mesta av jobbet själv så länge Emilia stod för inköp, planering och slutliga piffet. Eftersom Emilia också är vår hållbarhetsexpert så var hon noga med att vi skulle återanvända saker och köpa begagnat i den utsträckningen vi kunde. Istället för att ersätta den gamla disken så renoverades den och istället för att köpa in bord för att exponera produkterna så letades kabelrullar fram från Oves gömmor.

I somras stod receptionen klar och Ove är mycket nöjd med samarbetet och resultatet: ”Det är väldigt positivt att jobba med ett professionellt företag som Storbildsfabriken. Emilia har på ett lysande sätt tagit in våra önskemål om en tydlig profil i våra lokaler och snabbt kommit med kreativa förslag på åtgärder. Vi ser med spänning fram mot fortsättningen”, skriver han.

Nu återstår korridorerna, entrén, loungen, konferensrummet och de övriga delarna av anläggningen.

Disken uppgraderades med träpanel och logotyp.
Över disken hängdes armeringsjärn med växter och glödlampor.
Även produkthörnan fick panel på väggen.
Belysning i industriell look.

Produkterna lyfts fram tydligt på hyllsystem. Systemen är flexibla och erbjuder både hänganordning och hyllplan.
Ove Karlsson, grundare av Beach Arena.