Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


8 februari 2018 av Storbildsfabriken

Ljusskyltar – en lysande exponering!

Reklamskyltar med elektrisk belysning började användas i början av 1900-talet. Trots att ljusskyltarna mötte stor motgång under 1950- och 1960-talet så är ljusskyltarna idag en självklar del av arkitekturen i Sveriges storstäder.

Ljusskyltar är fantastiska på att dra till sig uppmärksamheten och lyfta fram budskapet. Idag är utbudet av ljusskyltar stort och lägger man till lite kreativitet så är valmöjligheterna nästintill oändliga. Det finns ljusskyltar i olika storlekar, färger, former och i olika sorters material. Belysningen går att få antingen framåt, bakåt, åt sidorna eller vid utskurna objekt.

Ljuslådor är en vanlig variant av ljusskylt som belyses inifrån. Fronten kan vara av till exempel akryl eller plåt som är ursågad för text eller logotyp. En ljuslåda går att få både enkelsidig och dubbelsidig.

Många ljusskyltar består av profilbokstäver som är belysta på olika sätt. De kan vara gjorda i aluminium som pulverlackeras i valfri färg. Profilbokstäverna kan belysas bakåt så att ljuset hamnar på väggen och på så sätt lyfter fram bokstäverna. De kan också ha en akrylfront som släpper ut ljuset framåt.

Kontakta oss på 013-101630 för att få mer information och fler tips om olika ljusskyltar. I februari har vi 10% rabatt på vårt skyltsortiment. För att se hela vårt skyltutbud klicka här.