Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


30 november 2023 av Storbildsfabriken

Lättviktig touchskärmskiosk till Etteplan

Vi på Storbildsfabriken har nyligen samarbetat med Etteplan och skapat en skräddarsydd lösning för deras mässor. Etteplan, en ledande global ingenjörs- och konsultpartner ville ha hjälp med att modernisera sitt mässdeltagande i form av en interaktiv kiosk som är lättviktig, snyggt designad och skapar stort visuellt avtryck.


Här används kiosken i Etteplans monter på Elmia Subcontractor 2023.

Utmaning: Möta Behovet av en smidig men ändå snygg och stabil möbel

Etteplans behov inkluderade en lösning som var enkel att montera, lätt att transportera och samtidigt pålitlig för att skapa en smidig och effektiv mässupplevelse.

Innehållet som visas på skärmen varierar mellan mässor och skapas samt bokas ut via Visual React. Visual React är ett dotterbolag till Storbildsfabriken som möjliggör interaktiv digital signage väldigt enkelt via ett webbgränssnitt. Läs mer om alla möjligheter med Visual React här.

Resultat: En Vinnande Kombination av Teknik och Design

Den nya interaktiva skärmen designades i vår studio med Etteplans finska rötter i åtanke. Modern skandinavisk design som möter den senaste tekniken. Utformningen blev ett staffli på tre ben, vilket gjorde den extremt enkel att skruva ihop och demontera. Dess lättviktiga konstruktion gjorde den till en idealisk trotjänare för Etteplans mässor, där varje detalj behöver vara både funktionell och användarvänlig.

Den digitala kiosken transporteras i en smidig väska med hjul. När locket lyfts möts man av skärmen och dess ben som ligger skyddade i ett figurskuret och stöttåligt embalage.

Den interaktiva skärmen blev ett kraftfullt verktyg för Etteplan att framhäva sina tekniska lösningar och skapa minnesvärda interaktioner med besökare på mässor och evenemang.

Går du i tankarna att modernisera aspekter av ditt mässdeltagande med digitala skärmar? Vi hjälper dig från idé till färdiglevererad och skräddarsydd lösning. Kontakta oss idag så bygger vi en riktigt bra lösning tillsammans!

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.