Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


9 september 2021 av Storbildsfabriken

Insidan börjar ta form i våra nya lokaler!

Den nya lokalen blev färdigbyggd i våras och ivrigt flyttade vi in fulla av förväntningar. Efter ett par månader av att bo in oss har vi nu börjat få en
hemkänsla som gör det otroligt enkelt att ta sig till arbetsplatsen. Nya fräscha lokaler med härliga färgscheman gör att det inte blir sterilt och inboxat utan här får man en frihetskänsla och man kan även unna sig att sitta vart man vill och arbeta.

Det har varit en flitig process med många beslut men vi är väldigt nöjda med hur vår arbetsmiljö kommit att ta form och det är kul att få dela den med nya härliga företagare inom olika spännande branscher.

PS auktion, Lönefabriken, Ekebo Consulting och Beach Arena hälsar vi varmt välkomna och ser fram emot att dela byggnaden med er!

Invändigt i byggnaden är det mycket som händer. Engagerade kollegor och företagare finns det gott om som gärna delar historier och erfarenhet med varandra. Inredningen har vi David Bergman och Emilia Bernehjält att tacka för. Modernt och fräscht med stora penseldrag av industriell design. Allt dekorerat med ett lager av handplockade vintagefynd.

Det är en pågående process att få dit nya saker men detta gör det ännu mer spännande då det helt plötsligt dyker upp nya coola möbler eller system hela tiden som vi får uppleva och testa. Vårt senaste tillskott är vår centrerande arbetsplats, relaxhörna och mathörna. Närmsta tiden planeras det att få upp vår lab-miljö för digital signage lösningar.

Den centrerande arbetsplatsen funkar som en work-dock-station. Här kan man sitta och mingla men även koppla upp sig till nätverket och arbeta.
Relaxhörnan och mathörnan följer liknande tema där vi sitter ner och äter och mår gott. Får någon ”feeling” så finns det en gitarr man kan ta upp och spela lite på för att förgylla den redan goda atmosfären som är skapad i våra nya lokaler på Storbildsfabriken.

Kom gärna förbi och diskutera dina spännande synlighetsprojekt med oss, eller bara för att säga hej!