Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


11 april 2019 av Storbildsfabriken

Hur syns ni på utomhuseventet?

Våren är här och snart drar utomhuseventen igång. Som besökare på ett event blir man oftast överöst av budskap och intryck. Så hur ska ni som utställare tänka för att sticka ut ur mängden och få besökaren att upptäcka just er? Vi skulle säga att det handlar om att skapa något annorlunda, tilltalande och inbjudande. Vi har produkter som hjälper ert företag att lyckas med detta och vi har kunskapen att vägleda er i era val.

 

 

Ett eventtält är ett måste till utomhuseventen. Det blir en naturlig mötesplats där ni kan berätta om era tjänster eller produkter samtidigt som det ger skydd mot sol, regn och blåst. Många väljer ett klassiskt Expotält men om ni istället väljer ett tält med en annorlunda form så har ni större chans att fånga besökarnas uppmärksamhet. Är ni dessutom kreativa med färg och tryck så skapar ni ännu bättre synlighet. Nedan har vi sammanställt lite kort information om våra lite mer utstickande eventtält.

Globtält

Globtältet har en storslagen exponeringsyta och bjuder in till alla sorters möten och tillställningar. Vårt största globtält är, med sina 314 kvadratmeters yta, större än en rejält tilltagen villa. Inne i tältet finns precis som i en paradvåning perfekta förutsättningar att bygga upp en fin interiör. Ni får plats med soffor, montrar och bord i ditt globtält och med rätt utrustning blir ditt globtält en smart, mobil förlängning av ditt showroom. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Domtält

Domtält är som sina syskon i tältfamiljen ytterst effektiva när det gäller att kombinera smart synlighet med liten arbetsinsats. Domtältet går att få i ett flertal olika utföranden och är en produkt som passar perfekt på alla typer av utomhusevenemang. Domtälten är enkla att montera och ni kan trycka på i stort sett hela tältytan vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel på tältet. Att kombinera tältet med en allé av beachflaggor eller en tunnel med bannerbows skapar en inbjudande känsla och leder besökarna rakt in i ditt tält.

Stjärntält

Med ett stjärntält kan ni med minsta möjliga ansträngning öka er synlighet markant på olika tillställningar. Stjärntältet är en riktig ögonfångare och även de mindre storlekarna ger ett imponerande intryck med sin höjd och luftighet. Stjärntält används ofta på festivaler, motorevenemang och idrottsevent. Då ofta utrustade med fönsterväggar, extra dörrar och beachflaggor. Riktigt läckra blir de med en kreativ ljussättning när mörkret faller.

 

Behöver ni hjälp inför ett utomhusevent? Kontakta då våra säljare som är experter på synlighet. Tillsammans kan ni diskutera fram den bästa exponeringslösningen för just dina behov. Du når oss på mail eller telefon 013-101630