Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


12 oktober 2017 av Storbildsfabriken

Kom igång med hållbart företagande

hallbarhet_inlagg_fb_1709

Som företagare vill man att sitt företag ska vara lönsamt men en annan viktig aspekt är att företaget ska vara hållbart. Hållbart företagande innebär ett företagande som håller under en lång tid. Vi ska kunna tillgodose våra behov idag utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov. Med andra ord innebär hållbart företagande att man förenar lönsamhet med en positiv påverkan på människor och miljö. Det behöver inte vara dyrt, krångligt eller ta en massa tid.

Genom att ta bort energitjuvar, använda resurser på bästa sätt och välja smarta transporter effektiviseras arbetet och företaget sparar pengar. Samtidigt bidrar företaget till en bättre värld. Efterfrågan på produkter som är hållbara har aldrig varit större och kan du visa att din produkt är hållbar så ger det dig en betydande konkurrensfördel.

Tänk efter vad ditt företag skulle kunna göra? Börja med att ta fram en analys över ert nuläge. Vad gör ni som är bra respektive dåligt ur hållbarhetssynpunkt? Kanske kan ni spara energi eller minska era utsläpp? Utgå från er analys och sätt upp vilka mål som är relevanta för just ert företag och ta därefter fram en handlingsplan för hur ni ska nå era mål. Var öppna med och låt era kunder följa er väg mot ett hållbarare företagande. Kom också ihåg att hållbart företagande inte bara handlar om skära ner på resurser. Det finns stora affärsmöjligheter med att utveckla tjänster som ersätter tidigare traditionella varor. Ett bra exempel är streamingtjänster som har ersatt dvd- och cd-skivor.

Lycka till!