Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


1 oktober 2018 av Storbildsfabriken

Hållbarhet & digital signage lockade många besökare!

Förra veckan gick årets Näringslivsmässa av stapeln i Linköping. Vi var självklart på plats och presenterade några av våra nya digitala lösningar och vårt koncept för Digital Signage.

Besökarna visade stort intresse för vår unika kombination av tryckt och digitalt material. Det blev spännande diskussioner kring vår egenframtagna signage-mjukvara, vår Lift and Learn-lösning och hur man kan maximera kundupplevelsen med hjälp av dessa. Ali, ifrån företaget 3D-husfotografi, tog chansen att prova sitt eget material i ett av våra interaktiva bord.

Hållbarhet

Ser vi tillbaka på vårt deltagande på Näringslivsmässan de senaste åren så har hållbarhet varit en röd tråd i våra monteraktiviteter. För två år sedan hade vi en motionscykel och för varje kilometer som cyklades planterade vi ett träd tillsammans med Vi-Skogen. Förra året hade vi ett kramvänligt träd i montern och för varje trädkramarbild som publicerades på sociala medier planterade vi även då ett träd tillsammans med Vi-Skogen. I år valde vi att ha en digital canvasduk där våra besökare fick måla vad hållbarhet innebär för dem. För varje teckning som målades skänkte vi 10 kr till Naturskyddsföreningen. Många kreativa besökare tog plats vid målarduken och här presenterar vi några av konstverken som skapades.

Även Fredrik Reinfeldt passade på att måla på vår digitala målarduk.