Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


20 december 2018 av Storbildsfabriken

Gör som Stjärnägg – öka synligheten!

Vår kund Stjärnägg har förstått vikten av synlighet och satsat på att lyfta fram äggavdelningen i butikerna för att öka äggkonsumtionen. Belysning, skyltning och informationsmaterial har använts för att skapa en inspirerande köpupplevelse för konsumenten.
En snygg och tydlig exponering som lyfter fram äggen i butiken.
Gavelskylt för att rama in och fånga upp.

Belysning för att höja intrycket. Förpackningarna har fått ett nytt utseende och är färgkodade för att konsumenten enkelt ska hitta sina ägg.
Informations- och inspirationsmaterial finns lättillgängligt

 

Stjärnägg har arbetat med många olika leverantörer men Jörgen Ottebäck, Försäljning och marknadsansvarig Retail, säger att de har som mål att handla allt från en och samma leverantör för att säkerhetsställa kvaliteten och förbättra kontrollen. För företag som har ett nät av återförsäljare är det viktigt att det är enkelt att beställa och distribuera marknadsmaterial till sina butiker. Med dessa kriterier i bakhuvudet var det en självklarhet för oss att Stjärnägg behövde en kundzon – en anpassad webbaserad beställningssida där de kunde beställa allt marknadsmaterial.

Kundzonen, profilerad efter Stjärnäggs grafiska profil och med ett produktutbud som är anpassat efter deras önskemål. Tidigt i höstas kom de igång med kundzonen och har hunnit göra en hel del beställningar till sitt nya butikskoncept. Vi frågade Jörgen hur han har upplevt lösningen:
– ”Det är smidigt att ha allt samlat. Allt är överskådligt och lätthanterligt vilket sparar mycket tid. Ni har haft snabba leveranser, bra kvalitet och bra pris. Ibland har vi stött på problem men ni har varit väldigt flexibla och snabbt kunnat lösa dem.”

Än så länge har Stjärnägg ett grundutbud på sin kundzon med bland annat beachflaggor, skyltar, butiksinredning, flaggor och dekaler men Jörgen vill utveckla produktutbudet under 2019. Jörgen Ottebäck – Försäljning och marknadsansvarig Retail, Stjärnägg.


Vi passade också på att fråga Jörgen om han hade något bra äggtips.
– ”Ha alltid ägg hemma! Ägg kan användas till så mycket och ätas på så många olika sätt” svarar han med ett stort leende. Han påpekar också att man inte ska stirra sig blind på datumet som står på förpackningen.
– ”Så länge ägget inte luktar illa när du knäcker det så går det att äta! Förvaras äggen i kylen med spetsen nedåt i kartongen så står de sig väldigt länge.”


Fakta Stjärnägg
Stjärnägg AB bildades 2002 och levererar ägg från ett sjuttiotal certifierade bönder till butiker och restauranger runt om i landet. Företaget ägs av KG:s ägg, Thuressons Hönseri, Skåneägg och Västkustägg och är idag marknadsledande på ägg i Sverige.Vill ni också ha hjälp med exponering eller med att komma igång med en kundzon? Kontakta oss på 013-101630.