Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


24 januari 2020 av Storbildsfabriken

Framtidens monterlösning

Kärcher har valt att tänka hållbart! En platsbyggd monter som bara rivs och slängs efter mässan är inget alternativt för företaget. Istället står det en container, levererad av oss, på deras monterplats på Automässan i Göteborg.

Containern är inte bara en hållbar lösning som kan användas om och om igen. Den är också mobil och flexibel. En container klarar väder och vind och kan användas till både inomhus och utomhusevent. Beroende på hur mässplatsen ser ut så kan containern öppnas åt ett eller åt båda hållen.

Hållbar, mobil och flexibel monterlösning.
De tryckta veporna har gummilistkanter som enkelt trycks ner i kanalen på ramarna vilket gör att de smidigt kan bytas ut. Ramarna kan också ha belysning vilket ger extra dynamik till bilden.
Många av budskapen presenteras på digitala skärmar vilket gör att det är enkelt att uppdatera och byta inför varje ny mässa. Mellan mässorna kan skärmarna användas i företagets lokaler.
Tack vare veporna på trossen i taket kan Kärcher vägleda sina besökare från långt håll.
Snygg bil i snygg monter
Nyasta biltvätten visualiseras i storformat.

Låter containerlösningen intressant? Den 10-13 mars finns det möjligthet att titta på den LIVE när Kärcher ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg.

Vill ni ha en offert för en containerlösning eller har ni frågor angående konceptet är ni välkomna att kontakta oss på 013-101630