Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


19 september 2019 av Storbildsfabriken

FÖRSTÄRKNING PÅ FABRIKEN

Vi har fått förstärkning i vårt team av Mathilda Holm och Senad Bajrami. Mathilda kommer axla en ny roll på fabriken, nämligen Custumer Service Manager, medan Senad tar över efter Anna Forslind, som Order Administrator. I vanlig ordning så har de nyanställda fått genomgå en kort intervju:

Mathilda Holm

Mathilda, hur känns det att börja här och hur har första tiden på Storbildsfabriken varit?

Från första tillfället jag klev in i fabriken har det känts riktigt bra att vara här. Jag har fått en riktigt bra introduktion med stort engagemang från alla kollegor. Det finns massor att göra och jag är riktigt taggad för att komma igång och göra nytta.

Berätta lite kort om dig själv, vem är du?

Jag bor med min man och våra 4 barn ute på landet utanför Tranås. Fritiden ägnar jag helst åt familjen och våra aktiviteter. Som person är jag envis, nyfiken och driven. Arbetsmässigt kommer jag närmast från offentlig sektor där jag jobbat som driftchef på en IT-avdelning.

Ser du fram emot något speciellt i din nya tjänst?

Jag ser fram emot mycket i min nya tjänst: Utmaningen i uppdraget jag fått, att få jobba med så många kreativa och positiva kollegor och att jobba i en helt ny bransch.

Vad är din styrka?

Min styrka ligger nog i min envishet och lösningsfokus, ingenting är omöjligt, det tar bara olika lång tid att ta sig dit.

Vad tror du blir den största utmaningen?

Att mycket av dem förändringarna som vi behöver göra kräver ett mått av tålamod och uthållighet. Det kan vara en utmaningen ibland, att hålla i och hålla ut.

Senad Bajrami

Senad, Hur känner du inför att börja här och hur har din första tid varit?

Superroligt, det har varit en utmaning med tanke på att detta är en helt ny bransch för mig. Jag älskar utmaningar. Kollegorna har varit välkomnande och härliga.

Berätta lite om dig själv, vem är du?

Jag är en väldigt driven person som älskar utmaningar och som inte är rädd för att ta i. Jag älskar att jobba med logistik. Jag är en glad, social och väldigt positiv människa. Mina intressen är bilar och att träna på gymmet.

Ser du fram emot något speciellt i din nya tjänst?

Jag ser fram emot nya utmaningar och att utvecklas. Jag ser också fram emot att införa ett lagersaldosystem, skapa struktur och ordning. Självklart ser jag också fram emot att ha roligt.

Vad är din styrka?

Min största styrka är nog att jag är väldigt driven.

Vad tror du blir den största utmaningen?

Vi har en omorganisation på gång just nu och där blir det en utmaning att få till en bra struktur så att hela kedjan är sammankopplad.