Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


29 oktober 2019 av Storbildsfabriken

Första spadtaget!

Bara ett stenkast från vår nuvarande fabrik har vi nu påbörjat byggnationen av vår nya lokal. I fredags togs det första spadtaget och bygget förväntas stå klart om drygt ett år.

”Vi växer och vår företagsidé utvecklas i takt med omvärldens moderna teknik och våra kunders behov och efterfrågan. Därför vill vi bygga en modern arbets- och mötesplats för innovativt skapande”, säger David Bergman, ägare och grundare av Storbildsfabriken.

Redan idag har vi många pågående innovationsprojekt med våra kunder. De nya lokalerna kommer vara speciellt utformade för sådana projekt och kommer fungera både som en labmiljö, arbetsplats och som en mötesplats för företag, universitet och högskolor. En unik, fräsch och inspirerande miljö för samarbete och samverkan med sikte på innovation och nya kreativa lösningar.

Eftersom hållbarhet är en drivande fråga för oss kommer även detta speglas i den nya byggnaden som kommer ha solceller, elbilsladdare och andra genomtänkta och hållbara lösningar för både människorna och miljön.