Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


6 mars 2019 av Storbildsfabriken

färgglatt, lekfullt och interaktivt!

Dagens visualiseringsmöjligheter har öppnat nya dörrar för hur vi kan presentera idéer, stora mängder information och komplexa samband. Men hur fungerar tekniken egentligen och hur skapas visualiseringen?

I centrala Norrköping ligger Visualiseringscenter C, en samlingsplats med fokus på visualiseringsteknologins tillämpbarhet och potential. Här finns moderna utställningslokaler där besökarna på ett lekfullt och interaktivt sätt kan utforska visualiseringstekniken. I lokalerna finns också världens mest högteknologiska Dom med ett varierande filmutbud.

Tryckt tapet med en golvvinyl som låter motivet vandra vidare.

 

Vi besökte Visualiseringscenter C och deras senaste utställning, Decode the code, där vi har tagit fram delar av den färgglada inredningen. Thomas Clifford, projektledare på Visualiseringscenter C, visade oss runt på utställningen där besökarna kan utforska hur datorgrafik och visualiseringar skapas, vilka matematiska principer som ligger bakom och varför tekniken behövs. Han visade oss några av stationerna, en där man kunde programmera möss så de tog sig igenom en labyrint och en där man kunde mäta sig mot datorn i uppgiften ”sortera ponnyhästar efter vikt”. I utställningen fanns också 3D-printade djur där man tydligt kunde se skillnaden på högupplöst och lågupplösta voxlar (3 dimensionella pixlar).

 

Vi passade såklart på att fråga Thomas om den tryckta tapeten, golvvinylen och magnetvåderna som vi har levererat. Han berättade att han är mycket nöjd med färgåtergivningen och kvaliteten på samtliga produkter. ”Jag beställde provtryck från flera leverantörer och ni var överlägsna”, säger han.

Thomas Clifford, Projektledare på Visualiseringscenter C.Programmerade möss som tar sig runt i sin labyrint.

Tryckt tapet och golvvinyl levererade och monterade av Storbildsfabriken.
Våder från Storbildsfabriken monterade på välvd vägg.

Vill ni också ha hjälp med exponering i era lokaler? Kontakta oss på 013-10 16 30.
Å glöm inte besöka Visualiseringscenter C!