Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


4 juni 2018 av Storbildsfabriken

Digitala lösningar för toppmodern Husqvarna-butik!

Storbildsfabriken fick förtroendet att ta fram en mängd smarta, digitala och tryckta lösningar för Husqvarnas concept store i Stockholm, en butik som speglar Husqvarnas framtid.

Vi levererade tryckta lösningar såsom vepor, smarta magnetvåder, ljuslådor med mera. Dessutom har vi levererat allt det digitala både vad gäller projektledning, design, hårdvara, mjukvara, programmering, installation och så vidare. Resultatet blev en innovativ mix av tryckt & digitalt material för att förhöja upplevelsen och kundnyttan. Ett projekt som går i linje med vår affärsmodell att med kundnytta i fokus hitta en smart mix av digital och tryckt närvaro som verkligen gör skillnad.

Eller vad säger ni om våra interaktiva skärmlösningar i butiksvarvet förpackade och designade utifrån Husqvarnas moderna profil? Eller vår lösning för att projicera på glas, eller varför inte vår 86″ interaktiva skärm i konferensrummet? Dessutom tog vi fram en riktigt häftig lösning där en robotgräsklippare åker omkring på deras innertak och filmas av 4k kameror. Filmen strömmas ned till skärmar i butiksvarvet där kunder och personal kan byta kameravinklar och få en bra bild på en Automower in action. Allt digitalt innehåll fjärrstyrs från vårt kontor och går enkelt att byta ut och anpassa efter veckodag, kampanjer, väder med mera. 

Vi passade såklart på att filma butiken i sin helhet med vår drönare. (En tjänst vi erbjuder samtliga våra kunder) Se filmen längst upp på sidan.


En interaktiv skärmstation klädd med utbytbar bildvåd & Husqvarna logotyp
i rostfritt stål.

Boka ett möte med oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera och modernisera din synlighet. Kontakta oss på 013-10 16 30 – eller skriv direkt i chatten här på vår hemsida.