Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


24 januari 2022 av Storbildsfabriken

Digital touchskärm med dynamiskt billagerflöde till Bavaria

Vi fick förtroendet att leverera en digital kiosklösning med tillhörande inramning till Bavaria. På skärmen hittar kunden ett digitalt lagersaldo av bilar till salu. Inläsningen av bilarna sker automatiskt från Blocket och Bytbil in i vår digital signage mjukvara Visual React och ritas ut snyggt på skärmen.

På skärmen visades också en kampanj där Bavaria kommunicerade att köpa in bilar samt presentera erbjudandet på privatleasing av BMW i3. Innehållet på skärmen bokas enkelt ut från mjukvaran.

Bilderna är från eventet i Täby Centrum. Nu är kiosken flyttad till sitt hem i deras begagnathall i Kista.
Välkommen fram och sälj din bil till Bavaria!
Data från Blocket och Bytbil hämtas in automatiskt och ritas ut snyggt på skärmen.

Bavaria är en av norra Europas största återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI och finns idag representerade i Sverige, Norge och Schweiz. I Sverige har Bavaria varit verksamma sedan 2010 med en första etablering i Solna. Idag har vi totalt 11 stycken anläggningar i Sverige placerade i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå och Luleå och vi är ca 300 st medarbetare. Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag av I.A. Hedin Bil AB tillsammans med Hedin Automotive i Schweiz (BMW och MINI), Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW).

Har du också en bilhall där du vill få in era bilar automatiskt på touchskärmar – eller har du andra kreativa idéer du vill realisera? Tveka inte att kontakta oss så tar vi en kaffe eller sätter upp en demo!

Ring oss på 013-10 16 30
Eller skicka ett mail till info@storbildsfabriken.com