Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


2 februari 2022 av Storbildsfabriken

Vi hjälper Mercedes-Benz Malmö att öka försäljningen med en smart digital lösning!

Vi fick förtroendet att utveckla och leverera en digital kiosklösning till Mercedes Benz bilhall i Malmö. På skärmen hittar kunden ett digitalt lagersaldo av bilar till salu. Inläsningen av bilarna sker automatiskt från Blocket och Bytbil in i vår digital signage mjukvara Visual React och ritas ut snyggt på skärmen. Både kunder och säljpersonal kan få en snygg och enkel översikt över alla bilar som är till salu, samt ta del av kampanjer och erbjudanden.

Mercedes Benz valde en 32″ kiosk av svartlackad stål. Tillräckligt stor för att dra till sig uppmärksamhet, men smkafullt designad så att den passar in i inredningen.

På skärmen visas för tillfället två flöden. Ett för samtliga bilar som finns på lager i begagnathallen och ett för alla transportbilar.

En tydlig överblick för kunden där alla bilar som är till salu i hallen presenteras snyggt på skärmen.
Mer information finns att upptäcka på varje bil. Det går även att filtrera på drivmedel, modell, antal mil, pris och mycket mer.
Bild från ett tidigt skede av produktutvecklingen där vi bollade idéer till funktionalitet. Bland annat möjlighet att enkelt byta färger på flödet, skapa kampanjer med hjälp av PIN-kods identifiering och information om bilhandlaren. Funktioner som nu finns som standard i produkten.

Har du en bilhall som skulle dra nytta av att ha en ny, självgående topp-säljare ute på golvet? Låter det intressant att automatiskt få in alla bilar i ett snyggt flöde för att kunna diskutera och jämföra tillsammans med kunden?
Vi vill jättegärna höra dina idéer och skapa framtidens lösningar för bilhallar tillsammans med dig!

Ring oss på 013-10 16 30 eller skicka ett mail till info@storbildsfabriken.com
Så sätter vi upp en kostnadsfri demo!