Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


20 januari 2020 av Storbildsfabriken

Det pågår en revolution!

Förra veckan gick NRF 2020, Retails Big Show, av stapeln i New York. NRF är en internationell mässa och konferens för detaljhandeln där hela branschen förenas för att låta visionär talang möta visionär teknik.

Efter vårt besök på mässan kan vi konstatera att utvecklingen går fortare än någonsin. År 2020 blir början på en revolution som innebär att makten tas över av kunden. I dagens samhälle har kunden högre krav på relevans och upplevelse vilket måste tas i beaktning i butiksmiljöer om man ska nå framgång. Butikerna kan inte längre bara vara lokaler där man säljer varor. De behöver erbjuda en upplevelse med service och utbud som gör det intressant och relevant för konsumenten att komma dit. AI, Voice och ansiktsigenkänning är några av de tekniker som på allvar flyttar in i butikerna.

Vi ligger steget före och har, tillsammans med Microsoft och Sience Park, utvecklat mjukvaran SignOn som gör kundupplevelsen till något extra! Allt är möjligt med SignOn, vi kan leverera framtidens retailmiljö!

Behöver ni hjälp med att optimera kundupplevelsen i er butik? Kontakta oss på 013-10 16 30.