Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


7 februari 2020 av Storbildsfabriken

Destination fresh – framtidens mejeri i butik

Nya kundbeteenden ställer högre krav på relevans och upplevelse i butiksmiljöerna. Det har Arla tagit fasta på i sitt nya koncept Destination fresh. Konceptet bygger på att skapa en emotionell shoppingupplevelse kring Mejeri- och ostprodukterna. Med hjälp av fristående och yteffektiva kyldiskar skapas en inbjudande och inspirerande marknadsplats där produkterna lyfts fram. Fokus ligger på färska och fräsha smaker.

Konceptet bygger också på måltidsinspiration och den uppgiften står våra digitala lösningar för. På skärmarna presenteras Arlarecept, för både vardag och fest, som inspirerar och förenklar måltidsvalen för kunderna. Recepten scannas via QR-kod eller SMS och kunden får på så sätt med sig recepten hem.

Personalen kan själva boka ut och anpassa recepten på skärmarna efter rådande utbud i butiken. Finns det mycket grädde kvar på hyllan så väljs recept innehållandes just grädde. På så sätt kan vi även minska matsvinn.

Under hösten har vi haft konceptet uppbyggt i vår egen labmiljö men den 15 januari lanserades det för första gången i butik. Butiken som fick äran att vara först med konceptet var ICA Kvantum i Tidaholm. Resultatet kan ni se här nedan.

I vårt laboratorium har vi utvecklat konceptet vidare tills det var redo för lansering.
Konceptet lanserat på ICA Kvantum i Tidaholm.
Våra digitala lösningar bjuder på måltidsinspiration.

Behöver ni också hjälp med er butiksmiljö? Kontakta oss på 013 – 10 16 30.