Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


12 oktober 2015 av Storbildsfabriken

Dags för mässor

Hösten är här och så även den intensivaste säsongen för mässor. Vi har satt samman fyra inomhuskit för mässmontern eller eventet. Kontakta oss för offert.

Kit Litet
Kit – Litet
Detta är ett mycket portabelt kit då det tar liten plats när det är nedmonterat. Två rollups skapar en bakgrund med ert budskap. Broschyrstället är perfekt för foldrar, broschyrer och flyers. Möt era kunder runt podiumbordet.

Kit Medium
Kit – Medium
Detta inomhuskit går lätt att montera ner och upp och tar liten plats vid transport. Textilväggen skapar en bra bakgrund och podiumbordet är en plats att mötas vid. Förvara och visa upp era trycksaker i broschyrstället.


Kit – Stort
Detta kit har en popupvägg som bas. Popupväggen finns i rak och svängd variant med runda eller raka gavlar. Vid sidan av popupväggen står två bannerstands. Podiumbordet fungerar som mötesplats.


Kit – XL
Skapa en häftig mötesplats med vårt inomhuskit som innehåller en eventbåge. Bågen drar blickarna till sig med sin speciella form. Kitet innehåller också en popupvägg, två bannerstands, ett podiumbord och ett broschyrställ att förvara trycksakerna i.

Få mer inspiration till din mässmonter här.