Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


17 november 2017 av Storbildsfabriken

BLACK FRIDAY 24 NOV


På Black Friday, den 24 november, har vi 25% rabatt på hela vårt sortiment! Rabatten gäller på ordinariepriser. Se vårt sortiment här. På Black Friday startar vi också upp en mycket fördelaktig kampanj på två populära mässprodukter.

Bannerstand Standard, 85x216cm
Med Bannerstands får du en kostnadseffektiv displaylösning för att sprida ditt budskap på exempelvis konferenser, event och mässor. Bannerstand Standard har en minimalistisk design med diskreta profiler som sätter ditt budskap i fokus. Modellen har en låg vikt och är superlätt att bära med sig i den medföljande väskan, trots detta får den riktigt bra stabilitet med hjälp av en vikt i botten av stödpinnen.
Vårt Kampanjpris: 1250kr/styck (ordinarie pris 2495kr) Priset gäller till och med 1 dec.

Textilvägg Flexibel, 330x240cm
Textilvägg flexibel är en anpassningsbar montervägg där du själv kan bestämma vilken form du vill ha genom att välja raka eller svängda profiler. Ställningen är enkel att montera och kan återanvändas och anpassas för olika motiv.
Vårt Kampanjpris: 8795kr inkl mjuk väska och spolights alternativt 11695kr inkl hård väska och spotlights. Priset gäller till och med 1 dec.