Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


28 juni 2019 av Storbildsfabriken

Babyboom

Denna sommar är det 3 av våra anställda som får tillökning i sina respektive familjer: Alexander, Emilia och Elina. Alexander har ungefär 2 veckor kvar till beräknat födelsedatum och fördriver väntetiden med pappaböcker. Elinas mage är större än Alex mage men hon har längre tid kvar till födelsedatumet. 🙂 I väntans tider vilar hon och njuter av sommaren. Emilia har redan fått sin bebis. En liten pojke som än så länge är namnlös. En sak är säkert när det gäller Emilia, vilket namn hon än väljer så kommer det vara ett återvunnet namn. 😉

Eftersom Emilia och Elina har tänkt att stanna hemma lite längre och njuta av bebislyckan så har vi två ersättare som vi vill hälsa välkomna. Martin Gustafsson och Lisa Edman – VÄLKOMNA!

MARTIN GUSTAFSSON

Martin, även du har blivit pappa för bara några dagar sen, Grattis! Du följer visst trenden på Storbildsfabriken. ? Hur känns det med en bebis i hemmet?

Det känns helt fantastiskt! Nu håller jag tummarna att vår lilla grabb låter oss sova om nätterna:)

Hur har första tiden på Storbildsfabriken varit?

Det har varit galet kul! Efter bara några timmar på fabriken så känner jag mig som en i gänget. Jag har jobbat på många arbetsplatser men aldrig upplevt denna teamkänsla!

Du ska ju ta över efter vår säljare och glädjespridare Elina. Vad tror du blir svårast med att fylla hennes skor?

Ja, det blir ingen lätt utmaning! Hennes fantastiska småländska kommer bli svår att leva upp till. Men jag hoppas kunderna kommer känna ett förtroende även för mig och min breda östgötska?

Vad är din styrka?

Att jag alltid är positiv och ser möjligheter istället för problem.

LISA EDMAN

Lisa, hur har du upplevt den första tiden på fabriken?

Spännande och över förväntan. Jag känner mig pirrig i magen och nästan nykär, det är väl ett gott betyg? Det är mycket som händer och det passar mig perfekt. Och hallå, alla nya kollegor, det är ni som gör det så fantastiskt!

Du ska ju ersätta vår enastående projektkoordinator Emilia. Vad tror du blir svårast med att hålla ställningarna medan hon är borta?

Emilia är en grymt engagerad do:er som vi ska vara väldigt tacksamma att ha hos oss på Storbildsfabriken. Att hålla hennes tempo kommer ta ett tag att komma in i. Men så kul med utmaningar!

Vad ser du fram emot i ditt nya jobb?

Det som jag mest ser fram emot med att arbeta just här är att få växa med verksamheten som just nu är i en riktigt spännande fas. Förändringar kan vara jobbigt och krävande för många, men jag älskar det. Att ha nära till beslut och att få vara med och påverka är både en utmaning och en heder, man måste vara beredd på vad de konsekvenserna innebär. Det är både lärorikt och spännande att få trampa på minor men att i nästa sekund få fira tillsammans med sina kollegor.

Du har ju två barn som inte längre är några bebisar. Har du några tips till våra nyblivna/blivande föräldrar?

Hmm.. Först skulle jag säga, ställ inte så höga krav på er själva. Vad gör det om städningen kommer i andra hand? Vad gör det om man inte kommer ut på promenaden man bestämt etc. Man får rucka lite på sina ramar, och det är ok. Jag skulle även säga att fortsätta göra allt ni gjorde innan ni fick barn. Våra barn får följa med på nästan alla utflykter jag och min sambo gör, de får följa med på fotbollsträningar och restaurangbesök, veckohandlingar osv. Så länge tålamodet finns vill säga. ?