Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


2 juni 2022 av Storbildsfabriken

Arla banar ny digital väg

Arla tar hjälp av Storbildsfabriken för att skapa nya kreativa sätt att lyfta fram digitala receptlösningar i butik! Genom vår mjukvara Visual React digitaliserar vi Arlas kundupplevelse och erbjuder nya koncept för matinspiration till mejeriavdelningarna. Genom touchskärmar kan kunder få inspiration, välja recept och få inköpslistor. Det blir ett upplevelsebaserat möte i mejeridisken, en slags inspirerande marknadsplats. Här finns recept med varor frontade i butiken och förutom att plocka med sig fysiska produkter kan kunderna även med en QR-kod eller sms få hela receptet med inköpslista direkt i mobilen.

Det blir ett upplevelsebaserat möte i mejeridisken, en slags inspirerande marknadsplats.

Den nya lösningen är inte bara ett verktyg för kunderna, det är även ett unikt redskap för de som arbetar i mejeridisken. Det expanderar vad yrkesrollerna i butik innefattar och blir en enkel del i vardagen precis som att prismärka eller fylla på i hyllorna. På skärmarna kan personalen själva få inspiration till att promota såväl Arlas övergripande sortiment som det lokala utbudet. Här kan alltså rätt sak visas på rätt plats och helt anpassat efter den specifika miljön i butik, samtidigt som det kvalitetssäkras utan att vara standardiserat och opersonligt.

Med hjälp av ett tydligt gränssnitt och automatisk programmering kan personal skapa avancerade touchfunktioner på några sekunder, direkt på skärmen.

Genom Visual React har vi på Storbildsfabriken skapat en beteendeförändring för hela Arla – för såväl kunder som för personal. I och med att Visual React är byggt för att kunna användas av vem som helst och inte bara en programmerare, ger det en ny typ av tillgänglighet i den lokala marknadsföringen. Med hjälp av ett tydligt gränssnitt och automatisk programmering kan personal skapa avancerade touchfunktioner på några sekunder, direkt på skärmen. Lättare blir det inte! Visual React blir bryggan mellan att smaka, lukta och känna i butik samt att få inspiration, information och vägledning i det digitala. Det är modernt, högteknologiskt och otroligt användarvänligt.

Vi på Storbildsfabriken vill tacka Arla för förtroendet att få utveckla projekt som dessa och ser fram emot vad vi kan skapa tillsammans!


Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.