Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


3 april 2018 av Storbildsfabriken

Är du redo inför vårens och sommarens utomhusevent?

Varje sekund bombarderas människan med miljontals intryck genom olika sinnen. Vi får ofta frågor om hur man ska göra för att ge ett intryck som sticker ut och får mottagaren att stanna upp. När det gäller att fånga upp sin besökare på ett utomhusevent så vet vi av erfarenhet att ett tryckt eventtält, tillsammans med en stor portion kreativitet är en riktigt bra lösning.

Syftet med att delta på mässor och event är för de allra flesta att knyta nya värdefulla kontakter. Ett tält blir en tydlig markör som är lätt att se, hitta till och mötas vid. Det skapar goda förutsättningar för givande möten i en avskild miljö. Har du ett tält så blir dessutom regnskuren din bästa vän. Då kommer besökarna trängas under ditt tak och du får ett bra tillfälle att konversera med besökarna.

Tälten har många tryckbara ytor och kan göras till riktiga blickfångare. För att ytterligare fånga besökarens intresse kan man vara kreativ och skapa en allé med beachflaggor eller en tunnel med bannerbows framför tältingången.

Eventtält ökar i popularitet för varje år

Ett eventtält har många användningsområden och därför finns det också många olika typer av tält, i flera olika storlekar. I vårt sortiment har vi fyra olika varianter: expotält, globtält, stjärntält och domtält. Under de närmaste veckorna kommer vi berätta lite mer ingående om respektive tält och dess fördelar.

Vår sälj- och marknadschef Fredrik Älenmark vill slå ett slag för varför ni ska välja Storbildsfabrikens tält och säger:

– Våra tält är av riktigt hög kvalitet, ger en smart synlighet och är en effektiv varumärkesbyggare. Tälten är lätta att sätta upp och ta ned. Dessutom har vi marknadens kortaste leveranstider och bästa service.

Vill du veta mer? Kontakta då våra säljare som är experter på synlighet och tält i synnerhet. Tillsammans kan ni diskutera fram den bästa exponeringslösningen för just dina behov. Under april månad får du dessutom 2 beachflaggor på köpet när du köper ett tryckt tält.