Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


3 januari 2018 av Storbildsfabriken

Alla ytor är marknadsföringsytor!

En vägg, ett fönster eller en golvyta kan vara så mycket mer än bara en yta. Det kan vara en perfekt plats för marknadsföring och en perfekt plats för att fånga besökarens intresse! Det gäller att utnyttja alla ytor som finns i butiks- eller företagslokalen. Inte bara på självklara sätt som t.ex. genom att sätta tavlor på väggarna och lägga mattor på golven. Det gäller att låta kreativiteten flöda! Det är bara fantasin som sätter gränser!

Vill man täcka stora ytor så är vinyl den bästa lösningen. En kvalité som utmärker vinylen från andra lösningar är dess flexibilitet. Det går idag att förse i princip vilken yta som helst med vinyl. Golv, väggar, fönster och fasader – släta som strukturerade. Vinyl kan ersätta t.ex. mattor och användas för att vägleda. Ett stort plus är att det blir enklare att städa och hålla rent.

Vinylen kan tryckas med foton, mönster och texter och kan konturskäras efter valfri form. För en extra uppseendeväckande effekt kan man låta vinylen vandra från golvet vidare upp på väggen.

För att komplettera en folierad vägg kan man med fördel sätta upp tavlor i olika utföranden. I exemplet nedan har vi använt glastavlor i kombination med väggdekor för att skapa en tidslinje.

Under januari månad har vi 20% rabattvägg-, fönster- och golvdekor. Vi har även samma rabatt på glastavlor, canvastavlor, tygtavlor och affischer. Självklart kan vi också hjälpa er med montering!