Snabbkontakt

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snabbt vi kan!

Du når oss även på 013-10 16 30 och under Kontakt finns fler kontaktuppgifter.

reCAPTCHA

Snabbkontakt

Offertformulär

Fyll i era uppgifter och de önskemål ni har i fältet för förfrågan så kontaktar vi er.


27 oktober 2017 av Storbildsfabriken

Affärshögskolan besöker Storbildsfabriken

Hur utnyttjar vi ny teknik bäst och hur kan den öka ett företags möjligheter att nå fram till och fånga intresset hos en potentiell kund? Kan digitala lösningar ersätta befintliga produkter och processer och på så sätt också bidra till ett mer hållbart samhälle? Detta var frågeställningar som Storbildsfabriken pratade om på sitt inspirationstillfälle i tisdags där studenter ifrån Affärshögskolan i Linköping deltog.

affärshögskolan på besök

I tisdags fylldes Storbildsfabrikens lokaler av engagerade och nyfikna sälj och marknadsföringsstudenter från Affärshögskolan. Detta var på initiativ från Storbildsfabriken med syfte att inspirera blivande säljarna till att använda ny teknik som säljredskap. Dagen inleddes med en kort presentation av företaget. Därefter presenterades smarta skärmar som kan användas som ett effektivt hjälpmedel för säljare i t.ex. butiksmiljöer. Studenterna och personalen på Storbildsfabriken diskuterade fördelarna med smarta digitala skärmar gentemot tryckt kommunikation. Däribland att budskap enkelt kan bytas ut och anpassas efter målgrupp, väderlek och kampanjer, utan att behöva gå till tryck.

Studenterna fick också prova på Storbildsfabrikens VR-Showroom där alla företagets produkter finns modellerade, färdiga för interaktion och monterbygge. Fördelarna här är att som säljare kunna visa upp alla sina produkter på en liten yta. Det är också ett enkelt sätt att tillsammans med sin kund visualisera hur en idé kan se ut innan den verkställs. Personalen på Storbildsfabriken visade också upp AR – en teknik som gjorts lättillgänglig väldigt nyligen. I AR blandas verkligheten med det virtuella. Här visades ett påbörjat utvecklingsprojekt där kunden med hjälp av AR och en mobiltelefonkamera, kan ställa ut Storbildsfabrikens produkter i ”den verkliga världen” och se hur de ser ut i ett rum. Ett sätt att sätta en tryckt produkt i handen på en kund – innan den har tryckts.

Det diskuterades också hur framtidens säljare kan använda sig av LinkedIn för att skapa kontakter och nätverk, istället för att trycka upp visitkort som delas ut och glöms bort. Som avslutning på dagen arrangerades en ordlek i VR där studenterna fick bygga ord av bokstavsklossar vilket var höjdpunkten på dagen enligt dem.