Visual React – Digital signage-mjukvara

Vår egenutvecklade digital signage-mjukvara Visual React är utvecklad för att möta framtidens krav på flexibilitet och teknik. Den möjliggör styrning av oändligt antal skärmar över hela världen. Dessutom är den automatiserad och kan läsa många olika källor live. Sist men inte minst så är den mycket användarvänlig.


Digital signage software för all typ av data

Med hjälp av Visual React kan vi bland annat sätta upp förbestämda spellistor baserat på tid eller plats. Vår digital signage-mjukvara kan enkelt presentera statistik baserat på användarna och dessutom läsa in extern data och utifrån denna bestämma vad som ska visas. Exempel på detta kan vara att man läser i lokal väderdata och utifrån det prioriterar vad som ska visas. Visual React är även byggd för att klara AI med exempelvis ansiktsigenkänning. Den kan även läsa data från användarna för att presentera rätt budskap, till rätt person, vid rätt tidpunkt.

Ar

Med senaste tekniken och genom samarbete med forskare inom området så kan vi idag erbjuda senaste teknologin inom Augmented Reality. Detta är ett område som växer explosionsartat och tekniken utvecklas fort. Vi kan hjälpa er med innovativa lösningar som inte var möjliga för bara några år sedan. Inom området utvecklar vi även funktioner inom hololens som vi tror blir nästa generations AR. Kontakta oss gärna så kan vi se hur ni kan dra användning av den absolut senaste tekniken.

Q system

Vårt system för köhantering är både flexibelt och användarvänligt. Från att man traditionellt tar en kölapp så får man istället upp kölappen i mobilen med förväntad kötid. Det gör att man som kund kan gå omkring i butiken och ni kan skapa merförsäljning eller ge kunden en positiv upplevelse under väntetiden genom att bjuda på en kaffe eller liknande. Telefonen säger till i god tid innan det blir din tur. Förutom nyttan för kunderna så kan ni få statistik över kötider, ärenden samt vem som tar flest kunder och därmed skapa tydliga kpi:er.

Expoit

Vårt system för att registrera besökare på mässor och event bygger på samma plattform som våra övriga digitala mjukvaror och kan lätt kopplas samman för bästa användarvänlighet. Förutom att registrera mottagare så är systemet utvecklat för att driva affärer mellan deltagarna på ett enkelt sätt. Med hjälp av sin telefon kan man skanna av deltagare som man vill få kontakt med och enkelt hantera kontakten i systemet. Vi tillhandahåller även smarta skrivare för att skriva ut deltagarkort. För att ytterligare skapa en helhetsupplevelse så kan vi även bygga upp hela entrén med matchande tryck, nyckelband osv.