Digital skyltning

Digital Signage

Storbildsfabriken levererar smart kommunikation genom digital signage och digitala skyltar. Vi är en strategisk partner med talang för kreativa och innovativa lösningar med en målsättning att skapa ett tydligt och mätbart kundvärde. Varje plats är unik och kräver en egen strategi för att kommunicera framgångsrikt. Vi hjälper er hitta den lösning inom digital skyltning som ger maximal effekt.

Vad är digital signage?

Digital skyltning nyttjar den senaste tekniken i skärmar och digitala skyltar för att erbjuda smart och flexibel kommunikation för alla ändamål. Med digital signage är rörliga bilder, interaktiva skärmar och skräddarsydda budskap lätt åtkomligt. Vi erbjuder ett kraftfullt redskap för kommunikation till olika grupper, vid olika tidpunkter, med anpassade och relevanta budskap. Framtidens sätt att kommunicera med störst exponering.


Digital skyltning för alla områden

Digital skyltning handlar om mer än bara digitala skyltar. Med den utveckling av möjliga lösningar och vår digital signage-programvara som du kan använda så är möjligheterna fantastiska. Vi skräddarsyr en lösning för era kommunikationsbehov så att du får precis vad du önskar. I vårt grundutbud hittar du produkter och lösningar inom allt från Butiks-TV och videoväggar till digitala informationsskyltar.


Digitala skyltar inomhus & utomhus

Digital skyltning behöver inte konkurrera med dina övriga marknadsaktiviteter. Det handlar snarare om att skapa ytterligare möjligheter för dig att synas med ett viktigt budskap och hitta ett kommunikationssätt som samverkar med såväl aktiviteter online som andra kampanjer.

Genom digital signage kan du marknadsföra både varumärke och budskap genom digitala skyltar inomhus och utomhus, på önskade platser. Låt oss vara med och designa ert nästa steg mot framgång!

digital signage