Interaktiv kiosk

Vår digitala kiosk för bilförsäljare är en plug and play-lösning för att visa upp det totala utbudet av bilar på lager. På den interaktiva skärmen kunden enkelt allt den kan vilja veta och kan sålla bland bilar till salu. Inläsningen av bilarna sker automatiskt från Blocket och Bytbil in i vår digital signage-mjukvara Visual React. Både kunder och säljpersonal kan få en snygg och tydlig översikt på alla bilar som är till salu, samt ta del av kampanjer och erbjudanden.

Användarvänlighet

Informationen om bilarna läggs in automatiskt i systemet och visas upp i ett snyggt och tydligt gränssnitt som är anpassat efter optimal användarvänlighet för att ge en så bra överblick som möjligt. Såväl kunder som säljare kan enkelt söka på modeller, filtrera på exempelvis drivmedel, miltal och pris. Passa på att öka försäljningen, skapa unika kampanjer och låta bilhallen andas modernitet och framåtanda.

Skräddarsydda utföranden

Kiosken är byggd så att den ska gå att anpassa efter varje unikt behov och i stort sett allt går att skräddarsy så att det passar rätt varumärke. Ska kiosken vara mobil och flyttas mellan olika mässor och popup-butiker kan den byggas som lättviktsmodell med ett inbyggt modem. Ska den i stället fungera som en fast installation i bilhallen bör den vara stabil och av en större modell för att dra till sig kundernas uppmärksamhet.