Ta hjälp med er digital signage idag!

Storbildsfabriken levererar smart kommunikation genom skräddarsydd digital signage för alla lägen. Vi är en strategisk partner med talang för kreativa och innovativa lösningar med en målsättning att skapa ett tydligt och mätbart kundvärde. Varje plats är unik och kräver en egen strategi för att kommunicera framgångsrikt. Vi hjälper er hitta den lösning inom digital skyltning som ger maximal effekt.

Ta hjälp med digital signage direkt!
Ring oss på 013-10 16 30 eller maila på info@storbildsfabriken.com

Signage-upplevelser världen över,
för alla industrier

Visual React är vår helt egen kompromisslösa mjukvara för digital signage. Plattformen lockar retail, restauranger, hotell, museer och techbolag för dess användarvänlighet, möjligheter till att öka försäljningen och skapa oförglömliga upplevelser i det fysiska rummet.

Lär dig mer om Visual React här!

Interaktivitet utan programmering

Med användarvänlighet som den viktigaste byggstenen har vi skapat ett verktyg som används av världsledande varumärken. Det intuitiva gränssnittet är byggt på moderna ramverk där du enkelt kan skapa avancerade och häftiga touchlayouter utan att behöva skriva en rad kod. Det är enkelt att komma igång med våra färdiga mallar och innehållet publiceras sedan på alla skärmar samtidigt - med enbart en enkel knapptryckning.

Husqvarnas digitala upplevelsecenter

För Husqvarna var vi med i utveckling av Husqvarna Brand Experience center. Där styrs nu tio skärmar med Visual React och bidrar till den mäktiga känslan på plats och till att Husqvarna som varumärke andas modernitet. Produktreleaser görs i centret regelbundet och budskap byts ut frekvent på videoväggar, touchskärmar och projektorer.
Läs om projektet här

Arla skapar en brygga mellan det fysiska och det digitala

På olika utvalda mejeriavdelningar finns Arlas senaste satsning på att modernisera mejeriavdelningen. Det görs i form av digitala kyldiskar med kiosker stretchskärmar där kunder kan utifrån ett recept plocka på sig ingredienser från disken. Målet är att inspirera och att skapa matglädje.
Läs om Destination Fresh här

Effektivt säljverktyg till Mercedes-Benz

Vi fick förtroendet att utveckla och leverera en digital kiosklösning till Mercedes Benz bilhall i Malmö. På skärmen hittar kunden ett digitalt lagersaldo av bilar till salu. Inläsningen av bilarna sker automatiskt från Blocket och Bytbil in i vår digital signage mjukvara Visual React och visas direkt på skärmen. Både kunder och säljpersonal kan få en snygg och enkel översikt över alla bilar som är till salu, samt ta del av kampanjer och erbjudanden.
Läs mer om hur de ökade försäljningen här

Slide and explore till Dometic

Dometics vision är att göra världen mer mobil. Motivationen är att skapa produkter med fantastisk design för användning i husbilar,
båtar, lastbilar och campingaktiviteter både för privat och personligt bruk. Med en väldigt bred produktflora och en spännande historia i ryggen valde de att med vår hjälp, ta fram en upplevelsebaserad möbel för deras showroom i Paris.
Med vår egenutvecklade slide and explore-teknik kan en besökare föra logotypen framåt längs en tidslinje och få olika typer av Innehåll presenterat för sig. Innehållet bokas enkelt ut via mjukvaran och kräver ingen programmering.

Kärcher

Kärchers produkter är stora och det är inte alltid det finns tillräckligt med yta för att visa upp dem. Därför valde vi att ha touchkiosker som möjliggör visning av hela produktsortimentet på en begränsad yta. De skapa interaktion, underlättar en digital introduktion och är det perfekta säljredskapet.
Upptäck mer av Kärchers unika monterlösning!

Husqvarnas huvudkontor
får en makeover

På Husqvarnas huvudkontor på Regeringsgatan i Stockholm används Visual React players och ultrastretch skärmar till att visa upp aktuella försäljningssiffror, nyheter och stämningsfulla bilder och filmer som reflekterar aktuell säljcykel och produktfokus. Här visas till exempel deras varumärke Gardena.
Se mer av kontorets make over här!