Jobba hos oss

Är du vår nästa medarbetare?

Vill du vara med om en häftig resa på ett företag som lyssnar på dig och satsar offensivt? Vi är alltid intresserade av kompetenta medarbetare som kan bidra med att göra vår resa ännu mer spännande och utvecklande. Skicka in dina uppgifter till oss så tar vi kontakt med dig för att se om vi ska skapa en framtid tillsammans.

På Storbildsfabriken värdesätter vi kvalité och strävar alltid efter att vara snabba, pålitliga och tillgängliga. Vi jobbar målinriktat och är ett mycket förändringsbenäget företag som vill ligga i framkant. Företagskulturen på Storbildsfabriken kännetecknas av framåtanda och utveckling, högt i tak, ansvar, teamwork, ett högt tempo och nöje.

Storbildsfabriken har kunder i hela Sverige och Norden och levererar till många olika länder. I dagsläget jobbar 12 personer på Storbildsfabriken och vi har tre team, säljteamet, produktionsteamet och marknadsteamet, som jobbar nära varandra för att kunna ge våra kunder bästa service.

Storbildsfabriken söker

Key account Manager

Arbetsbeskrivning:
Som Key Account Manager kommer du att ansvara för att utveckla och upprätthålla starka relationer med nya och befintliga kunder. Du utvecklar kundsamarbeten genom att arbeta resultatinriktat, med ett stort servicefokus, samtidigt som du knyter till dig nya kunder genom ett strategiskt arbete där du agerar rådgivare.

I rollen som Key Account Manager hos oss får du en viktig position där du har möjlighet att påverka företagets framtid. Du förväntas bidra till att öka synligheten av varumärket och bygga långsiktiga relationer. Du kommer att dela med dig av insikter och rekommendationer i viktiga affärsfrågor på ledningsgruppsnivå internt såväl som externt. Som Key Account Manager kommer du att arbeta med många framgångsrika, stora och välrenommerade företag. Resor inom Sverige ingår till stor del i arbetet.

Kvalifikationer:
För att bli framgångsrik i rollen så har du arbetat minst tre år med uppsökande B2B-försäljning. Du har erfarenhet av att förhandla och är van att befinna dig i stora sammanhang där din kommunikativa förmåga är avgörande för resultatet. Du har goda kunskaper, i tal och skrift, på svenska och engelska samt har en finansiell medvetenhet och är van att genomföra kalkyler. Det krävs att du har B-körkort.

Det är meriterande om du är van att arbeta med försäljning mot offentlig sektor och har kunskap inom offentlig upphandling. Dessutom är det positivt om du samtidigt har intresse och/eller erfarenhet av digital kommunikation.

Som person har du ett stort affärsfokus och initierar, driver samt följer upp säljprocesser. Du söker självständigt upp nya utmaningar i arbetet och fokuserar energi och resurser på uppgifter som generar mervärde. Samtidigt är du mycket kommunikativ och förmedlar information tydligt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning:
Heltid

Anställningsform:
Tillsvidare

Lön:
Fast månadslön

Antal platser:
1

Sista ansökningsdag:
11 juni 2017

Ort:
Linköping

För information:
Kontakta Karin Carlsson, rekryteringskonsult på mailadress karin.carlsson@randstad.se alternativt telefon 0733-434159

https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/key-account-manager-till-storbildsfabriken-201055440/

Våra avdelningar

Varje dag levererar vi på Storbildsfabriken mängder av häftig storbildskommunikation. För att uppfylla våra kunders förväntningar behöver vi medarbetare med olika kunskaper och erfarenheter. Vi har tre avdelningar på Storbildsfabriken som jobbar tätt tillsammans men ändå är specialiserade på sina områden.

Sälj

Säljarna på Storbildsfabriken har kontakt med våra kunder via telefon, mejl och personliga möten. Vi lägger stor vikt vid att alla som kontaktar oss skall känna sig välkomnade och bli bemötta på ett vänligt och sakligt sätt. Vi vill att kunden ska uppleva kvalitet i vårt bemötande, vår service, våra produkter, utlovade leveranstider och besked. Våra kunder ska vara 100% nöjda med vår kundtjänst.

Produktion

På produktionsavdelningen arbetar man med original, printning, efterbearbetning, montering och leverans. Arbetet varierar mycket från ena dagen till nästa på grund av de korta leveranstiderna. Arbetet i produktion utgår från Storbildsfabrikens tre kärnvärden. Pålitlighet: kunden ska alltid få bästa möjliga kvalitet och på utsatt tid. Tillgänglighet: kunder och säljare ska få snabba svar på frågor rörande original, material och sömnad. Snabbhet: vi erbjuder mycket snabb leverans av de flesta av våra produkter.

Marknad

På vår marknadsavdelning utförs grafisk design, webbdesign, copywriting, originaldesign och annan marknadsföring. Marknad kan hjälpa er med design av mässmontrar, logotypdesign, broschyrer och fotomontage med mera. De jobbar med uppdateringar av hemsidan, sociala medier och övrigt marknadsföringsmaterial. Marknadsavdelningen ser till att Storbildsfabriken är först med det senaste och att vi genom alla marknadsföringskanaler kommunicerar våra kärnvärden.

Storbildsfabriken är ett kreativt företag där det alltid är mycket på gång. Att jobba på Storbildsfabriken är utmanande med goda möjligheter till personlig utveckling.